• personal training in venlo

Wat is Personal Training?

Personal Training Venlo biedt één-op-één coaching waarbij wij ons richten op uw persoonlijke doel en aandacht besteden  aan uw specifieke (medische) situatie. Als u begint met deze vorm van personal training doorlopen wij vier fases met u. 

Fase 1: Kennismaking

In deze eerste fase bent u vooral aan het woord. Welk doel heeft u voor ogen en heeft u nog overige informatie die voor ons van belang is om mee te nemen in de training? Denk bijvoorbeeld aan informatie over uw gezondheid, pijnklachten of leefsituatie. Tevens vindt er een gericht fysiek onderzoek plaats en krijgt u een realistisch trainingsadvies.

Fase 2: Trainingsprogramma

Vervolgens wordt er in onderling overleg en na uw akkoord een persoonlijk en uitgewerkt trainingsprogramma opgesteld. In deze tweede fase wordt het programma ingericht naar uw persoonlijke doel en met aandacht voor uw omstandigheden.

Fase 3: Trainen

Het programma is opgesteld en in fase drie komt het fysieke traject aan bod: u gaat trainen. Deze trainingen vinden één-op-één plaats. Persoonlijke aandacht, coaching en uw wensen staan voorop. Tijdens het trainen kunnen er elementen worden gecombineerd die specifiek op uw programma zijn afgestemd. Voorbeelden zijn krachttraining, hardlopen en voedingsadvies. Uw vorderingen en overige (fysieke) ontwikkelingen worden nauwkeurig in de gaten gehouden. Indien nodig worden er gericht metingen uitgevoerd om bijvoorbeeld uw beginsituatie vast te stellen. De trainingsschema’s worden aan uw wensen en verwachtingen aangepast, zodat u uw doel bereikt en trots op uzelf kunt zijn.

Fase 4: Evaluatie

Na iedere training vindt er een korte evaluatie plaats. Wat vond u van de training, wat ging er goed en wat ging er minder goed? Mocht het nodig zijn, dan wordt advies van andere (medische) professionals ingewonnen of wordt u doorverwezen.

Maak kennis met Personal Training

Start nú bij Personal Training Venlo met een kosteloze kennismaking met de Personal Trainers. Vul het onderstaande formulier volledig in en klik op verzenden. Personal Training Venlo neemt binnen 1 werkdag contact met u op. 

 • * velden zijn verplicht.


 

Nieuws

 • Gratis kennismaken met Personal Training Venlo

  Wilt u zich beter voelen? Wilt u meer kracht hebben? Wilt u af...

  Lees meer
 • Past Personal Training bij u?

  Met Personal Training behaalt u sneller en meer resultaat dan met 'gewoon...

  Lees meer
Meer nieuws